Zoals elk jaar, was er ook nu weer een veteranentoernooi georganiseerd in het Koelhuis te Huissen; de speelplaats van HUTAF. Voor ETAC deden mee: Alan Cheng, Safa Faezi, Peter de Kort, Joop van Osch en Ben Peters.
Er stonden vijf tafels opgesteld, met aflopende speelsterkte. De poules bestonden uit zeven spelers. Er werden altijd drie games gespeeld, dus na een 2-0 stand was het nog de moeite zeker waard om voor een puntje te knokken.

  • Safa speelde op tafel 2 en werd uiteindelijk zesde. Met 1 overwinning wist hij de ons welbekende Adisa Lassisi achter zich te laten Hij moest de laatste wedstrijd opgeven vanwege fysieke klachten..
  • Peter en Joop speelden op tafel 3 en vonden zich -overigens wel terecht- in een sterke poule ingedeeld. Joop en Peter begonnen in deze poule en zowaar: Peter wist Joop in een spannende wedstrijd te verslaan. Nog wel met zijn nieuwe -op de Game11-avond aangeschafte- batje! Uiteindelijk werd Peter 6de en Joop 4de. Joop kwam er steeds beter in in wist zelfs te winnen met 3-0 van de uiteindelijke nummer 1, de tweede klasse speler Jorg Visch.
  • Ook Alan speelde zich verdienstelijk naar een 3de plek toe op tafel vier. Niet gek voor Alan, waarvan bekend is dat hij nu niet bepaald een toernooispeler is. Daarentegen kan hij in de competitie wel verrassende uitschieters hebben!
  • Ook Ben mag tevreden zijn: na vorig jaar als laatste te zijn geëindigd op tafel 5, werd hij nu 6de van de zeven spelers. Eentje gewonnen dus! Proficiat Ben!

Sfeerbeelden van dit gezellige toernooi, waarbij zo langzamerhand niemand meer een onbekende is.

Safa versus Adisa, tafel 2Safa versus Adisa, tafel 2Een Peter-opslagPeter smashe Gerrit erafSpreek Peter hier Gerrit even toe?Kijk naar de bal, AlanTafel 2 en tafel 3Ben heeft een game gewonnen en wint ook de partij!Ben op weg naar de winst op tafel 5De beloning voor Ben's zesde plaatsWitte wijn voor Alan's derde plekOok Peter wint een doosje lekkers, net als Ben voor zijn zesde plaatsEen doosje snoep voor de derde plaats, cadeau gedaan aan Ben voor zijn woonzorg