Op 14 maart j.l. hebben 4 spelers deelgenomen aan het 50+ toernooi, dat jaarlijks wordt georganiseerd door Tafeltennisvereniging BIT in Ede. En, zoals gewoonlijk, het was weer een strak georganiseerd maar bovenal gezellig toernooi. 10:30 uur begonnen de wedstrijden en tegen 16:00 uur -precies zoals de bedoeling was- was er de prijsuitreiking. Iedereen verdient bij dit toernooi een prijsje, dus ook Ben (Joop heeft zijn prijs in bewaring), Safa, Alan en Joop zijn niet met lege handen naar huis gegaan.

Er waren 2 groepen voor de wedstrijdspelers en 4 groepen voor de recreatiespelers. Allen met negen spelers. In groep 1 speelde Safa; hij eindigde daar als vijfde. In groep 2 speelden Alan (zesde geëindigd) en Joop (eerste geëindigd). Ben speelde zijn partijen in een van de recreantengroepen. Omdat de taxi hem al voor de prijsuitreiking kwam ophalen heeft Joop zijn prijsje in bewaring genomen. Komt er aan, Ben!

Safa moest in groep 1 herhaaldelijk tot de 14 punten spelen (bij wijze van voorgift van drie punten) en in groep 2 wist Joop alle partijen op één na te winnen! Dat was de partij tegen zijn teamgenoot Alan. Helaas was Alan niet zo opgewassen tegen de noppen en materiaalspelers in deze groep. Ook weer van de partij was Dolly! Zij slaat ondanks haar leeftijd van ergens in de 80 vrijwel geen toernooi over! Een -met recht- oude bekende dus, die je niet moet onderschatten!

Jammer Peter, dat jij ziek was geworden en daardoor een zeer geslaagde dag en lekkere snacks heb moeten missen.

2019 03 bit toernooi 012019 03 bit toernooi 012019 03 bit toernooi 012019 03 bit toernooi 012019 03 bit toernooi 01