In poule 2 werd Liangchun 1ste en Safa 3e. (Adisa Lasisi kwam uit voor Huissen Zand en werd 4e)

2015 hutaf toernooi liangchun2015 hutaftoernooi tafel2Klik op formulier.


In poule 4 werd Peter de Kort 1ste en Raymond Nijssen 6e.

2015 hutaf toernooi peter2015 hutaftoernooi tafel2


In poule 5 werd Alan Cheng 1ste.

2015 hutaf toernooi allan2015 hutaftoernooi tafel 5

obtk 2014 2Op vrijdagavond 29 augustus vond weer het jaarlijkse OBTK-toernooi plaats.
Van de ttv Overbetuwe hadden 2 leden ingeschreven nl. Liangchun Wang en Alan Cheng.
Toch een beetje tegenvallend aantal, maar dat komt waarschijnlijk door de vakantieperiode.Namens Etac'80 had ingeschreven John Derksen.

Resultaten:
Poule B ( 2e en 3e klasse NTTB)
1e plaats:  Liangchun Wang (proficiat!!)
3e plaats:  John Derksen

Poule C (4 en 5e klasse NTTB)
4e plaats: Alan Cheng

Liangchun heeft een paar fotos gemaakt:

obtk 2014 1obtk 2014 3

Na twee avonden voorrondes brak de finale-avond aan op 21 mei.

Eerst moesten er echter nog 3 wedstrijden afgewerkt worden om de eindstanden in de beide poules te kunnen bepalen.

Een paar verrassingen waren er in de voorrondes wel. Zo won Harry van Frank, snoepte Giel een game van Rut af, retourneerde dezelfde Giel de ‘Spaghetti’-opslag van Adissa probleemloos en liet Raymond Joop een ‘poepje ruiken’. Verrassend was toch ook wel dat noch Daniël, noch Frank in staat bleken Liangchun en John uit de finales te houden.

2014 pk03In poule 1 speelden Marco en Safa nog tegen elkaar, een beetje om des keizers baard, want beide waren al uitgeschakeld voor de kruisfinales.

2014 pk02De andere wedstrijd in deze poule ging tussen de twee reeds voor de finales geplaatste spelers Liangchun en John. Zij gingen onderling uitmaken wie 1e en wie 2e in de poule zou worden. Liangchun wees John gedecideerd terug.

 

2014 pk01

In poule 2 moest nog wel een heel spannende partij worden afgewerkt: Piet tegen Adissa. De winnaar ging door naar de kruisfinales, de verliezer kon het kampioenschap voor dit jaar op z’n buik schrijven. In een bloedstollende partij werd het uiteindelijk 11-9 voor Adissa in de derde game. Daarmee was meteen een einde gekomen aan Piet’s droom het kampioenschap te kunnen prolongeren.

De kruisfinale wedstrijden werden zo:

Rut vs John en Liangchun vs Adissa

 Liangchun vs AdissaJohn - RutRut verloor weliswaar de 1e game van John, maar was in de 2e en 3e game duidelijk de sterkere. Adissa had niet steeds het geduld om het gewenste tegenspel aan Liangchun te bieden en moest in hem -ondanks prachtige punten- de meerdere erkennen in 2 games.

De strijd om de 3e en 4e plaats ging derhalve tussen John en Adissa en de kampioen moest komen uit het duel tussen Rut en Liangchun.

 

Martien - Mientje

Marco-Frank (vooraan) en Daniël-Piet

Voordat deze partijen konden losbarsten werden de partijen tussen de nummers 3 t/m 7 van beide poules gespeeld om een complete eindrangschikking te krijgen. Niet iedereen kon deze avond aanwezig zijn, maar de gespeelde partijen Daniël – Piet (winst Daniël), Frank – Marco (winst Marco) en Martien – Mientje▼ (nipte winst Mientje) maakten de opmaak van een eindlijst mogelijk.

 

 

De strijd om de 3e plaats leverde een partij op waarin beide spelers af en toe nog sneller/harder probeerden te smashen dan hun schaduw en soms nog sneller te retourneren. De kruitdampen losten uiteindelijk op bij een 2-0 overwinning voor Adissa. 

Liangchun - RutIn de finale kon Liangchun zijn aanval niet vinden tegen Rut. Op tafel houden van de bal konden beide heren echter wel. De vaak onnavolgbare doderubberbackhandtopspin van Rut gaf de doorslag: hij kon de punten wel afmaken. Wat Liangchun verder ook probeerde, de winst van Rut was onafwendbaar: 2-0.

De eindrangschikking kon dus worden opgemaakt:

  • 1 en kampioen: Rut
  • 2 en ‘runner-up’ Liangchun
  • 3 en ‘goede derde’ Adissa
  • 4. John
  • 5. Daniël
  • 6. Piet
  • 7. Marco
  • 8. Frank
  • 9-10-11 Raymond, Joop, Safa
  • 12 t/m 15 Harry, Martien, Mientje, Giel
Adisa, Rut en Liangchun

Op 19 januari heeft het altijd weer zeer gezellige HUTAF veteranentoernooi plaats gevonden in het Koelhuis te Huissen.
Van onze vereniging waren Piet, Liang Chun, Raymond en Joop aanwezig. Hieronder zijn hun prestaties en een video-impressie van die dag te zien. (klik op de uitslag voor een vergroting)

tafeltafel2tafel3tafel4