oliebollenhdr

Voor de eerste keer werd een intern toernooi van Etac'80 op de vrijdagavond gehouden. Dat was het Oliebollentoernooi 2018-2019 op 4 januari 2019. De achterliggende gedachte hiervan is, om de vrijdagavond meer bij onze leden onder de aandacht te brengen en het bezoek op de vrijdagavond te enthousiasmeren. En dat is prima geslaagd, omdat 13 seniorleden hieraan hebben deelgenomen. Dus dat stemden de organisatoren John Jenniskens en Peter de Kort uitermate tevreden.
Alleen jammer was het dat ons nieuwe lid Terry Ashe moest afhaken wegens een vervelende blessure.

We speelden in 2 poules van 6 spelers en om het niet te lang te laten duren werd besloten tot The Best of Three. Petra Jenniskens had voor heerlijke oliebollen gezorgd en Harry Roelofs had van zijn werk Fermacell extra prijsjes meegebracht, waarvoor hartelijk dank beiden!

Rond de klok van achten is het toernooi gestart.
Hieronder zien jullie de resultaten van de twee poules:

Poule A   Poule B  
Piet Roeven 1e Safa Faezi 1e
John Derksen 2e Harry Roelofs 2e
Joop van Osch 3e John Jenniskens 3e
Marcin Otto 4e Alan Cheng 4e
Jan Obbema 5e Peter de Kort 5e
Wim Kamps 6e Martien Rovers 6e

Toen de poulewedstrijden afgelopen waren, was er nog tijd voor de kruisfinales. Deze gingen tussen Safa en John (gewonnen door Safa) en tussen Piet en Harry (gewonnen door Piet).
De finale werd uitgevochten tussen Piet en Safa. Het werd een spannende strijd, die in het voordeel voor Safa eindigde. Hij kreeg luid applaus van de toeschouwers, maar ook Piet werd als 2e luid bejubeld.
In onze ontmoetingsruimte werden de prijsjes uitgereikt, lekker gekletst en een paar drankjes genuttigd.
Volgend jaar zeker voor herhaling vatbaar!

oliebollenhdr