graafjohanGraaf Johan Competitie
Door de blessure van Giel Fransen, die overigens goed op weg was om zich in de finaleplaatsen te mengen, werd deze poule helaas wat klein. De spanning in de finale tussen Johan van Gelder en Martien Rovers was er echter niet minder om.
Martien kon zijn titel van vorig jaar prolongeren en won met 3-0.
Gemakkelijk ging het zeker niet: alle games gingen met het minimale verschil van 2 punten.

Eerste prijs voor Joop van Osch

Linda’s Blond League
Ook hier een uitvaller: Fons van Osch. Dat deerden de anderen overigens niet om er voluit tegenaan te gaan. Het was zelfs zo dat de laatste twee poulewedstrijden de beslissing moesten brengen. Joop van Osch (6 winstpartijen) moest tegen Alan Cheng (5 winstpartijen) en Peter de Kort (6 winstpartijen) moest tegen Raymond Nijssen (5 winstpartijen)

De wedstrijdleiding had het telraam al klaar staan, want ze konden met z’n vieren bovenaan eindigen. Maar Joop en Peter wonnen hun partijen en konden dus aantreden voor de finale.
Daarin speelde Joop vast en zeer tactisch en gaf Peter nauwelijks kans: 3-0

Eerste prijs voor Piet Roeven

Hein en Ken Divisie
Al vanaf de start liet Piet Roeven er geen gras over groeien: hij ging alleen voor de hoofdprijs. Liangchun Wang dacht daar nog een stokje voor te steken door zijn eerste partij tegen Piet te winnen, maar verloor in de loop van de competitie net een partij en net teveel games om aanspraak te maken op de finale. Zo kon Frank Bijsmans helemaal op het eind Liangchun nog net voorbij steken.
Piet had in de competitie beide partijen van Frank al gewonnen en deed dat in de finale nog eens dunnetjes over. Tactisch en met strakke ballen hield hij Frank van de aanval en won keurig met 3-0.

Volgend jaar weer nieuwe kansen voor iedereen, maar voor dit jaar glanst de glorie voor Martien, Joop en Piet. Gefeliciteerd!

2013 ck martien 1ste prijs groep32013 ck joop 1ste prijs groep22013-ck_piet-1ste-prijs-groep1

martien3 piet1 joop2