Sportcentrum De Helster, Elst

Iedere donderdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur is er gelegenheid voor senioren (55+) om te tafeltennissen.

De groep bestaat momenteel uit leden tussen de vijftig en ruim tachtig jaar. Het gaat niet er niet zozeer om de onderlinge wedstrijden te winnen, hoewel dat ook leuk is, natuurlijk. Een goede onderlinge sfeer is hier het belangrijkste.

Tussen het spelen worden wetenswaardigheden uitgewisseld. Een aantal leden heeft vroeger ook getafeltennist en het plezier van vroeger is hier weer terug! Maar er zijn ook leden die nu pas begonnen zijn en dat gaat prima samen in de 55+ groep.

Onder deze introductie zal met enige regelmaat nieuws en mededelingen uit de 55+ groep verschijnen.

Na 23 jaar lid te zijn geweest van Etac80 is het voor de oudste sporter van Elst genoeg geweest. Nog even heeft hij getwijfeld of hij na zijn heupoperatie nog door zou gaan, maar het risico is te hoog voor een nieuwe blessure.
Op donderdag 22 november hebben de leden van de 55 plus groep samen met Dik zijn vrouw tijdens het jaarlijkse uitje na 23 jaar afscheid genomen van een groot sportvriend. Dik hield van een geintje, ook tijdens het spel, ook werden de balletjes door Dik extra hard opgepompt zodat ze samen met Dik goed zouden stuiteren.

De dames hebben voor Dik ter aandenken nog een mooi bosje met balletjes voor hem gemaakt.

afscheid Dik Kok1 Afscheid Dik Kok2

Het etentje vond plaats in Fine Food Village te Elst.