Sportcentrum De Helster, Elst

Iedere donderdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur is er gelegenheid voor senioren (55+) om te tafeltennissen.

De groep bestaat momenteel uit leden tussen de vijftig en ruim tachtig jaar. Het gaat niet er niet zozeer om de onderlinge wedstrijden te winnen, hoewel dat ook leuk is, natuurlijk. Een goede onderlinge sfeer is hier het belangrijkste.

Tussen het spelen worden wetenswaardigheden uitgewisseld. Een aantal leden heeft vroeger ook getafeltennist en het plezier van vroeger is hier weer terug! Maar er zijn ook leden die nu pas begonnen zijn en dat gaat prima samen in de 55+ groep.

Onder deze introductie zal met enige regelmaat nieuws en mededelingen uit de 55+ groep verschijnen.

Begin september 2018 is de 55 plusgroep weer gestart en de opkomst is zeer goed. Een middag hadden we zelfs 4 tafels nodig met een dubbelspel bezetting en toen was het wel dringen geblazen met de ruimte.

Er zijn in 2018 weer een paar nieuwe leden bijgekomen die de gemiddelde leeftijd weer wat doen zakken. Het zijn Johan van Elferen en Hans Jansen vanaf april en Wim Mecking en Marc Groenhuis sinds oktober. Hartelijk welkom bij onze gezellige club!
Echter, Ria Janssen en Suus Masselink hebben de groep helaas moeten verlaten.

Op donderdag 22 november hebben we ons jaarlijks etentje en dit keer gaan we zonder aanhang naar Fine Food Village in Elst.
Op die avond nemen we afscheid van Dik Kok die 23 jaar lid is geweest van onze vereniging.  Als we in ogenschouw nemen dat Dik op zijn 65e hiermee is begonnen en nu op zijn 88e nog twijfelt of hij nog een jaartje door zou gaan, echter het risico van vallen is te groot. Als groot liefhebber van vakantie met zijn caravan wil hij dat wel blijven doen al wordt het wel dichter bij huis en niet meer heel Europa door.

Tussen Sinter Klaas en Kerst gaan we nog strijden op de 55 plus bokaal!

55plusnov2018