Onbegrijpelijk dat De NTTB een (te) lange periode van 4 weken carnavalsvakantie heeft ingelast. batje dubbelOm toch in het competitie ritme te blijven is er woensdag een toernooitje gespeeld, het inmiddels veel gespeelde doordraai dubbeltoernooi.
Beide Johnnen hebben de organisatie op zich genomen en hebben dankzij een sterk spelersveld een mooie indeling weten te maken. Negen spelers deden mee en hebben  in 8 sets van 3 games, om de eer gestreden.

  • Indeling 1, een 5-kamp bestaande uit Safa, Frank, Hans, Rut en Walewein.
  • Indeling 2, een 4-kamp met JohnJ, JohnD, Alan en Jan.

In Poule 1 waren de verschillen klein, 3-0/0-3 kwam niet voor, het was of 2-1 of 1-2 en de verschillen waren klein. Uiteindelijk trokken Safa en Walewein aan het langste eind met ieder 7 pnt. Rut en Frank deelden de 2e plaats met ieder 6 pnt en Hans wist zich met 4 pnt in de kijker te spelen, hij speelt tenslotte 2 klassen lager.

In poule 2 zijn de verschillen wat groter, toch waren hier mooie slagenwisselingen te bewonderen. Jan met zijn lastige draaiballen, JohnJ met zijn parallel aanvallen en Alan's Hongkong service kwamen veel voor. JohnJ eindigde bovenaan met 7 punten, JohnD en Alan ieder met 5 pnt en Jan met 1 punt. Daarna volgde het dubbel met Ben en Ingrid. Puntentelling was niet van belang maar lekker bezig zijn, dat is ook tafeltennis. Om 22 uur gingen Ben, Ingrid en Jan naar huis en werd er tussen poule 1 en 2 een nieuwe poule gemaakt. Rut en Frank konden zich het veroorloven en ruilden van batje, ook hier blijkt weer de klasse van Frank, hij smasht met lange noppen ook ongelooflijk hard, en raak. 

Alle uitslagen opgeteld is dit de einduitslag:

  • 1e: Walewein 14 pnt
  • 2e: Rut 13 pnt
  • 3e: johnD, JohnJ en safa 10 pnt
  • 4e: Hans en Frank 9 pnt
  • 5e: Alan 8 pnt