VOORJAARSCOMPETITIE 2015

1 nttbNTTB Overbetuwe 1
Het zou pittig worden in de 1e klasse NTTB, maar de heren hebben wel enige ervaring in die klasse.
In tegenstelling tot vorig jaar, handhaafden Frank, Rut en Daniel zich dit keer wel keurig in deze klasse.
Het was op het nippertje, maar dat drukt de pret zeker niet. Opgelucht en blij waren onze topspelers!

2 nttbNTTB Overbetuwe 2
Wat niemand had gedacht, gebeurde toch. Ons 2e NTTB team, bestaande uit Liangchun Wang, John Derksen, Adissa Lasisi, Piet Roeven en Safa Faezi, degradeerde naar de 3e klasse! Waarschijnlijk is dat gekomen, omdat op vrijdagavond een aantal spelers niet beschikbaar waren en dat soms met 2 spelers afgereisd werden. Er wacht nu weer een uitdaging om deze tegenvaller weg te werken in het najaar van 2015.

team1 abtfABTF Overbetuwe 1
Geheel volgens verwachting werden Joop van Osch, Raymond Nijssen en Peter de Kort heel makkelijk kampioen in de 3e klasse ABTF. Veel tegenstand hebben ze niet ondervonden en gelukkig gaan ze weer naar de klasse waar ze thuishoren, de 2e klasse ABTF. Echter Peter zal niet meer terugkeren, want hij heeft besloten alleen NTTB te gaan spelen, voorlopig bij Etac' 80 (dat team kwam 1 persoon tekort)

2 abtfABTF Overbetuwe 2
Een goede prestatie van team 2, want ze wisten zich te handhaven in de 3e klasse ABTF. Mientje Buurman, Harry Roelofs, Martien Rovers, Giel Fransen en Fons van Osch waren hiervoor verantwoordelijk.
Wel moet gezegd worden, dat Fons (blessure) en Giel (te druk) heel weinig hebben gespeeld.

1 etac80NTTB Etac' 80 1
In het kader van de samenwerking tussen ttv Overbetuwe en Etac' 80 op het gebied van de competitiewedstrijden en het delen van de gezamenlijke zaal, speelde Etac' 80 1 in de Kruisakkers met als nieuwe (Overbetuwe) speler, Peter de Kort.
In de 4e klasse NTTB hadden John Jenniskens, Walewein Broeren, Lotte Jensen en Peter het moeilijker dan gedacht. Vorig jaar nog 3e klasse NTTB moest een teken zijn van misschien een eventueel kampioenschap.
Dat werd het bij lange na niet, maar misschien wel in het najaar van 2015?

NAJAARSCOMPETITIE 2014

1 nttbNTTB Overbetuwe 1
Frank Bijsmans, Rut Roeven en Daniel Hoek komen uit in de 2e klasse NTTB en worden glorieus kampioen!
Dat betekent automatisch promotie naar de aantrekkelijke 1e klasse.
De bedoeling is handhaving aldaar.

2 nttbNTTB Overbetuwe 2
Alweer een kampioen! Liangchun Wang, Adissa Lasisi, Safa Faezi, John Derksen en Piet Roeven hebben dit heuglijke feit bereikt in de 3e klasse NTTB. Ook zij gaan een klasse hoger spelen en wel in de 2e klasse NTTB. Volgens insiders moeten ze het daar ook kunnen redden, gezien hun kwaliteiten.

team1 abtfABTF Overbetuwe 1
Het zat Peter, Joop en Raymond niet mee in de 2e klasse. Hoewel dit team in de 2e klasse thuishoort heeft het lot anders bepaald, hetgeen degradatie naar de 3e klasse tot gevolg had. Er werd te vaak met 2 spelers een wedstrijd afgewerkt en dan moet je hiervoor boeten!

2 abtfABTF Overbetuwe 2
De 3e kampioen binnen onze vereniging in het najaar 2014! Een unicum!
Mientje Buurman, Martien Rovers, Harry Roelofs (nieuw in het team!), Alan Cheng, Giel Fransen en Fons van Osch verdienen de felicitaties. Zij werden kampioen in de 4e klasse ABTF en mogen hun kansen wagen in de 3e klasse.