team 1 abtfteam3team2team1Zie hier hoe de teams van Etac'80 hebben gepresteerd in de najaarscompetitie 2017.

 

Najaarscompetitie NTTB 2017

Team 1: Rut Roeven, Frank Bijsmans en Daniel Hoek uitkomend in de 1e klasse.
Als debutant in de 1e klasse boven verwachting goed gedaan. Het team is zogezegd in de 1e klasse gegroeid en hebben het waargemaakt. Een felicitatie waard! Niet zomaar net gered, maar uitgekomen op de 3e plaats!

Team 2: Safa Faezi, Wiel Junggeburt en Liangchun Wang uitkomend in de 2e klasse.
Dit team heeft pech gehad door het uitvallen van Wiel Junggeburt door een hardnekkige blessure. Er werd steeds een beroep gedaan op invallers uit het derde team. Het mocht niet baten, want team 2 eindigde onderaan. Ondertussen is duidelijk geworden dat team 2 is opgeheven, omdat Liangchun Wang besloten heeft om te stoppen als lid van Etac’80.

Team 3: John Jenniskens, Walewein Broeren, John Derksen en Piet Roeven uitkomend in de 3e klasse. Te zwaar ingedeeld en ook te maken gehad met veel pech. Als veelbelovend team toch teleurgesteld en gedegradeerd uit de 3e klasse. Gelukkig kunnen zij de plaats in de 3e klasse weer innemen , omdat team 2 is weggevallen uit de 3e klasse.

ABTF competitie najaar 2017

Het ABTF team bestond uit Joop van Osch, Harry Roelofs, Lotte Jensen, Peter de Kort en Alan Cheng. Het team speelde in de hoogste klasse van de ABTF, nl. de 1e klasse, ze waren gepromoveerd uit de 2e klasse en mochten het proberen in de 1e klasse.
Helaas bleek deze klasse toch te zwaar en met 1 overwinning en 1 gelijkspel moet team 1 weer gaan acteren in de 2e klasse.
Heel jammer was het, dat Huissen Zand 1 twee keer niet was komen opdagen en ook dat niet kenbaar heeft gemaakt.
Op dit moment van schrijven is nog niet bekend, welke sancties dit team krijgt opgelegd door het Bestuur van de ABTF.