Prijs Fons Theunissen dubbeltoernooi, 2019Zaterdag 11 mei is wederom het jaarlijkse Fons Theunissen dubbeltoernooi door tafeltennisvereniging De Hobbit georganiseerd. Er waren inschrijvingen van De Hobbit zelf (natuurlijk), Huissen Zand, Velp en ETAC. Velp en ETAC hadden beiden 1 persoon ingeschreven: Harrie van Osch en Joop van Osch en zij vormden uiteraard één van de in totaal negen dubbelteams.

Het eerste Fons Theunissen dubbeltoernooi was 2 jaar geleden gewonnen door Harrie en Joop. Vorig jaar won Harrie met zijn Velp-teamgenoot Dominique (Joop was toen ziek), maar dat weerhield Harrie en Joop er niet van, om ook deze keer alle acht te spelen dubbels te winnen. Maar, dat koste bij enkele dubbelspellen toch nog wel de nodige moeite: spannend was het soms dus toch wel.

 

Teams met Richard van der Enk, Rob Welman en Felix Peters er in, zijn toch ook niet de minste! Maar, "dat vreemde spel van die Oschjes" waar men zich nog wel eens over beklaagt in de competitie, kregen de opponenten nu dubbel tegenover zich! En dat bleek dus voor de andere teams toch enigszins onoverkomelijk. Vandaar ook dit jaar weer een overwinning voor de Velp-ETAC combinatie.

Niet onbelangrijk te vermelden is zeker ook de gezellige ongedwongen en relaxed sfeer waarin er die dag werd gespeeld. Alles was ook uitstekend verzorg met koffie, cake, broodjes en een heerlijke Chinese maaltijd als afsluiting.

Ik hoop dan ook dat er volgend jaar meer animo is vanuit onze vereniging. Een dagje dubbelen en vooral ook kletsen met je competitiegenoten is echt geen verloren dag!