Het samenvoegen van team 2 en 3 tot één team heeft goed uitgepakt. Dit samenvoegen was geen luxe maar noodzaak, door vertrek en door blessure van twee spelers uit team 2 bleef er 1 speler over.
Team 3 heeft zich over hem (Safa dus) ontfermt en hem in team 2 opgenomen, zodat ook hij kan doorspelen. Een speler erbij in dit 4-mans team was niet per sé nodig maar hoe meer zielen hoe meer vreugd. We hebben dus de luxe van 2 bankzitters per wedstrijd.

team2kampioenvoorjaar2018

Het nieuwe team 2 bestaande uit John J, John D, Safa, Walewein en Piet gaat de 1e helft van de competitie goed van start en staat na 5 wedstrijden op de 2e plaats. Zevenaar en Rhenus zijn de directe concurrenten terwijl Kracht en Vriendschap, SKF en Sethone daar net onder zitten..
Grote verschillen zijn er nog niet, dus dat belooft een moeilijke maar spannende 2e helft, de returns zogezegd.
Wedstrijd 7 zorgt voor de ommekeer in de stand, Etac heeft een uitglijder van jewelste en kreeg met 8-2 aan de broek, staan op de 4e plaats en vervlogen is de kans op het kampioenschap, helaas.

Maar dan gebeurt er iets bijzonders! De laatste 3 wedstrijden worden met hoge cijfers gewonnen: 10-0 en 2 maal 9-1…., binnen is de 1e plaats en de promotie naar de 2e klasse, en dat op eigen kracht, is een feit. Een geweldige prestatie van John J, John D, Safa, Walewein en Piet, top mannen!

Runner-up deze competitie is Walewein met een ontembare inzet, hij is net zo krachtig als zijn Tesla, geweldig!. JohnJ heeft het de 2e helft super goed gedaan en zonder hem waren we geen kampioen geworden. Kopmannen Safa en Piet, beide goed voor 80% gaan ook in de hogere 2e klasse de nodige punten pakken, top prestatie hoor!. JohnD….., tja je zelf nu roemen, dat laat ik maar aan de anderen over. Team genoten, bedankt voor jullie inzet, zowel als het erop tijd zijn (JohnJ eet dan hap/slik), opzetten van de tafels én zet maar neer (Piet), het vele rijden van Walewein (óók via Arnhem) en het coachen van Safa,…..mooi team.

Categorie-afbeelding
ALV NTTB
wo 30 mei » 20:00
Categorie-afbeelding
ALV ABTF
wo 30 mei » 20:00
Categorie-afbeelding
Laatste speelmiddag 55+
do 31 mei » 14:00

Deze webshop biedt een zeer uitgebreid scala aan producten. Alle populaire merken en een zeer divers assortiment zijn in onze webshop te vinden.

Logo Menereis 
Korte Brinkweg 32 H
3761 EE Soest (Nederland)
winkel: +31 (0) 35 544 5000