Gelukkig en sportief nieuwjaar

spekdekasvanjeclub

Etac'80 doet aan deze sponsoractie mee!

In de periode van maandag1 februari tot en met zondag 13 maart a.s. ontvangt iedere klant van JUMBO MACLEANE Elst* bij elke €10 aan boodschappen een speciale voucher. Elke voucher vertegenwoordigt één sponsorpunt. De klant scant de voucher bij de ‘actiekast’ en kiest vervolgens op het touch-screen de vereniging uit aan wie hij of zij het sponsorpunt wil schenken.

Aan het einde van de sponsoractie wordt op basis van de toegekende sponsorpunten een bedrag van € 25.000 naar rato over de deelnemende sportverenigingen verdeeld.

Haal dus alles uit de kast, mobiliseer al uw leden en motiveer iedereen om bij JUMBO MACLEANE Elst* uw vereniging te steunen! Het sponsorbedrag kan dan behoorlijk oplopen.

Het aantal vergeven sponsorpunten wordt live weergegeven op de TV-schermen in de winkels. Zo kan iedereen direct in de winkel zien wat de actuele tussenstand is van hun favorieten club!

Alles uit de (actie)kast
Leden, familie, buren, vrienden, kennissen… roep iedereen die Etac'80 een warm hart toedraagt op om Etac'80 te steunen. Zo hebben jullie de hoogte van het sponsorbedrag gedeeltelijk in eigen hand.