Hutaf 10 – Etac’80 2team2

De tweede wedstrijd voor team 2 was uit naar Huissen.
Piet en de Johnnen traden aan tegen Chris, Gerard en Jan.
Het werd een gezellige avond, maar ook met serieus tafeltennis.
In de eerste ronde was de wedstrijd van Gerard tegen JohnJ spannend.
Gerard won de eerste twee games, maar gelukkig wist JohnJ toch beter in zijn spel te komen en er met de winst vandoor te gaan.
Het dubbel van de Johnnen ging ook goed, en de tussenstand kwam daarmee op 0-4.
De tweede ronde ging voor ons erg gemakkelijk, alle drie de wedstrijden werden soeverein in 3 games gewonnen.
De laatste ronde begon JohnD tegen Gerard.
Ook deze John had moeite met het spel van Gerard en kwam ook met twee games achter te staan.
De derde wist John net met 10-12 te winnen, maar helaas verloor hij de vierde ook net met 12-10.
Piet en JohnJ wisten hun laatste wedstrijd te winnen, eindstand 1-9.
Zoals gezegd werd het een gezellige avond, en ze hadden zelfs bijzondere bieren bij het Koelhuus.
Reden genoeg om wat langer na te kletsen.

Etac’80 2 – Treffers 4

Piet en de Johnnen moesten aantreden tegen de heren Hendrik, Henk en Coen van de Treffers uit Arnhem.
We gingen vlot uit de startblokken en stonden snel met 3-0 voor.
Omdat het dubbel vorige week goed ging hebben de Johnnen weer gespeeld.
Het ging niet zo vlot als de enkels, maar ook deze werd gewonnen, maar dan in 5 games.
Maar daarna gingen we weer goed door, en wonnen we alles.
Wel moet gezegd dat we veel last hadden van Henk zijn noppen, maar het pakte toch allemaal goed uit.
Na de wedstrijd was er de mogelijkheid om nog wat lekkers te bestellen.
Dat hebben we dan ook gedaan, en met een grote groep werd er gezellig nagekletst.

De eerste wedstrijd 8-2 gewonnen, de tweede 9-1 en de laatste 10-0. Wat zal de volgende wedstrijd ons brengen?
Daar moeten we nog wel even op wachten, want dat is pas 6 maart, dan spelen we tegen ATC uit Afferden.