Gisteravond 5 februari speelde ETAC met Lotte, Alan en Peter tegen Velp 1.team 1 abtf Velp 1 werd vertegenwoordigd door Harrie van Osch, Dominique Crochet en een een nieuwe speler Pieter van Dommele. We waren de competitie goed begonnen tegen Huissen Zand 2 (5-5) en we wilden de goede prestatie van ons team graag voortzetten.

Nou, dat is tegen alle verwachtingen in heel goed gelukt, want ons team stak in een supervorm. En dat hebben we zeker nodig om niet in de onderste regionen verzeild te raken.
De echte verrassingen kwamen pas na het dubbel bij een 1-3 achterstand. Peter had van Pieter gewonnen en Alan en Lotte moesten hun meerdere erkennen in Dominique en Harrie.
Het dubbel viel toch weer een beetje tegen, want Lotte en Peter konden de tegenstanders Harrie en Pieter niet genoeg onder druk zetten.

Na het dubbel won Lotte vrij eenvoudig van Pieter, zodat de stand weer wat acceptabeler werd (2-3).
Toen kwam de echte verrassing, Peter won in 5 sets van Dominique, een echte thriller met een hoge spanningsgraad. Dolblij was de oude Peter, want het was de eerste keer dat hij van Dominique won. En de stand was 3-3 geworden!

Alan moest daarna tegen Harrie en dat werd ook een zeer spannende partij, die Alan maar nipt in de 5e set verloor. (12-14). Heel jammer, want Alan stond heel goed te spelen tegen een slimme Harrie.

Toen kwam de 2e grote verrassing waar Lotte voor verantwoordelijk was. In 4 sets werd Dominique verslagen met uitgekiend en bekeken spel van Lotte. 4-4 werd de stand en met 4 punten zouden we vooraf al blij geweest zijn.
Alan zorgde voor het 5e punt, omdat hij weinig moeite had met Pieter. 5 punten, wat een weelde!!

De 3e verrassing was het 6e punt dat Peter binnen haalde tegen Harrie. Niet zozeer dat Peter won, want tegen Harrie is het meestal fifty-fifty qua kans om te winnen of te verliezen. Nee, het feit dat we gewonnen hadden van een sterker geacht Velp 1.
Peter werd de "man van de match" met 3 overwinningen. Lotte zei tegen me, dat ik mezelf mocht ophemelen in het verslag, nou bij deze dus voor één keer dan.

Momenteel bezetten we de 3e plaats in de 1e klasse en dat geeft weliswaar een vertekend beeld zo in het begin, maar geeft toch een lekker gevoel!

Na afloop hebben we nog gezellig met de sympathieke tegenstanders een biertje gedronken, nog nagenietend van het dagsucces!