team 1 abtfDe start van de voorjaarscompetitie 2020 begon -zoals de titel al verraadt- met een gelijkspel. Dat was vooral te danken aan de co-productie van Harrie en Peter tegen Jos Hendriksen.

Jos Hendriksen was namelijk goed op dreef tegen ons -om eerlijk te zijn: beter dan verwacht- maar Harrie mocht na een zeer spannende 5-gamer toch als winnaar bejubeld worden! Peter herhaalde dit kunststukje van Harrie, zij het in vier games zelfs! Dat zat Jos Hendriksen blijkbaar niet lekker, en daar werd Joop de dupe van. Een zeer aanvallende Jos liet Joop zien waar de onbereikbare hoeken van de tafel zijn! Joop stond er bij een keek er naar! Kansloos dus.

Tegen Felix-bibbernoppen-Peters verspilde Joop geen energie. Harrie en Peter wel, maar dat leverde toch ook een ingecalculeerd verlies op, hoewel zowel Harrie, die verrassend gelijk op speelde met Felix, en Peter hem toch een game afsnoepten.

Tegen John Barten werden wel 3 punten binnen gehaald, waarbij wij alle drie de vele harde klappen van John moesten zien te compenseren. Dat lukte dus.

Harrie en Joop speelden de dubbel en hoewel dat best wel goed ging, trokken zij net aan het minst lange einde. Maar de gamestanden van 9-11, 17-15 en 12-10 verraden dat het toch een zeer nipt verlies was.

Het gezellige biertje van Jos na afloop smaakte prima mede doordat beiden partijen wel tevreden waren met het resultaat.