Team 2 is de competitie begonnen met de thuiswedstrijd tegen Herpen 8.team2
De tegenstander had er zin in, ze waren ruim op tijd aanwezig en hebben geholpen met de kantine inrichten.

Het was gezellig druk in de zaal omdat er veel mensen vrij kwamen spelen, wij hadden dus voldoende supporters.

Piet, Walewein en JohnJ gingen de strijd aan met Geert, Jos en Herman.
De eerste ronde waren de punten allemaal voor Etac, al ging het niet gemakkelijk.
Ook het dubbel wisten Piet en Walewein te winnen van Geert en Herman.

In de tweede ronde won Walewein vrij gemakkelijk van Geert, en Piet won de enige wedstrijd in drie games van Herman.
Jos bleek te sterk voor JohnJ. Ook al wist JohnJ de derde game ruim te winnen, in de vierde stelde Jos weer orde op zaken.

In de laatse ronde verloor Walewein helaas van Herman. JohnJ wist in 4 games te winnen, de laatste met 14-12.
Piet verloor de eerste twee games van Jos, maar wist zich te herpakken en uiteindelijk toch nog vrij gemakkelijk te winnen.

De einduitslag is zo 8-2 geworden, een mooi begin van de competitie.
We hebben dus ook nog even gezellig nagekaart, samen met de tegenstanders.