team 1 abtfDe laatste wedstrijd alweer van de najaarscompetitie. Huissen Zand kwam met Rob Welman, Jan Meeuwsen en een invaller voor Adisa Lassisi: John Barten uit Huissen Zand 2. Voor ETAC speelden Peter, Harry en de ietwat zieke Joop.

Peter opende tegen John; speelde een moeizame pot, maar won! De standen 11-5, 3-11, 11-8, 5-11 en 4-11 doen ietwat vreemd aan, nietwaar?
Harry vervolgens tegen Rob was een drie-gamer, maar Harry weerde zich kranig tegen de hooggeplaatste -wat zeg ik? hóógst geplaatste speler!- van de competitie. (12 en 9 punten voor Harry in game één en game drie.
Joop mocht het vervolgens tegen Jan (ook al zo hoog op de persoonlijke lijst) proberen. Dat ging maar net mis helaas: games van 12-10 en 11-9 onder andere voor Jan, die sportief gehoor gaf aan Joops verzoek de bal bij het opslaan eerst even een stukje op te gooien.

Het dubbelspel verliep in vier games; Harry en Peter waren niet opgewassen tegen Jan (die vrijwel foutloos speelde) en Geert Oomen (hun vierde man)

Nog vermeldenswaardig zijn de geweldige vijf-gamers die Peter tegen Rob en Harry tegen John speelden. Voor Peter liep dat helaas op een verlies uit, na wel met 2-0 in games te hebben voorgestaan. Jammer was dat wel! Harry wist uiteindelijk John in het net te krijgen met geconcentreerd schuifspel, waarbij het John was die het minste geduld kon opbrengen en da's gevaarlijk tegen Harry in schuifbloedvorm! Ons tweede punt.

Joop kwam tegen Rob net niet ver genoeg: 11 en 12 punten in game één en game 3. Hij bezorgde ETAC wel het derde punt tegen John.

Drie punten dus tegen team nummer 1 in de competitie, maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat wij de punten alleen via de invaller wisten te verzamelen. Toch bleek dat wij qua spel dichter bij dit topteam zijn gekomen in vergelijking met eerdere ontmoetingen. Laten we daar enige hoop uit putten. In ieder geval is handhaving in klasse 1 gewaarborgd en proberen wij in de voorjaarscompetitie van 2020 handhaving weer te verwezenlijken.