team 1 abtfLotte, de voor de zieke Peter ingevallen Marcin en Joop gaan het Michael Meijer, Berry Schrijver en Evert Abbas proberen lastig te maken. Zoals de uitslag al verraad: wel goed geprobeerd, maar niet voldoende.

Alleen Joop wist een puntje binnen te slepen tegen Berry. In slechts drie games nog wel! Onverwacht eigenlijk, maar Joop sloeg er lustig op los tegen Berry, die daar enigszins moedeloos van werd.

Hoewel Lotte en Marcin zeker tegen Michael zeer verdienstelijk speelden, kwamen zij tegen deze geroutineerde "oude vos" toch tekort. Zo ook Joop trouwens. Maar.....Michael moest er wel voor knokken; Lotte hield de bal goed op tafel en Marcin deelde regelmatig zijn befaamde harde smashes uit! Lotte en Joop wonnen nog wel een game van hem.

Evert van de NOM was deze avond zeer vast in zijn schuifspel; té vast voor de ETAC-spelers. Risicoloos liet hij ons de fouten maken.

Marcin en Lotte kregen een op revanche beluste Berry tegenover zich. Tegen Lotte won hij maar nipt, overigens en Marcin speelde toch ook wel goed tegen hem, getuige de 12-10 en 11-9 gamestanden van beiden tegen Berry.

Het dubbel van Lotte en Joop was een maatje te klein tegen Michael en Berry: Berry hield de ballen op tafel en Michael toverde ze naar ons toe. Zo lieten zij ons te veel fouten maken.