Woensdagavond 6 november vertrokken Harry Roelofs, Joop van Osch en Peter de Kort naar Velp om een team 1 abtftafeltenniswedstrijd te spelen tegen Harrie van Osch, Dominique Croiset en Marcel Beumer. We hoopten op 2 a 3 punten, want hun team was weer compleet met Marcel erbij.

Velp 1 is een sterk team, dat altijd hoog eindigt in de 1e klasse ABTF, dus we moesten keihard vechten om punten bij elkaar te sprokkelen.
Joop opende de eerste wedstrijd tegen Marcel en in vier games wist hij het eerste puntje binnen te halen. Dat was alvast een lekkere opsteker!
Harry moest het vervolgens opnemen tegen Harrie, die die avond in een supervorm stak. Onze Harry had niets in te brengen tegen het snelle en effectieve spel van zijn naamgenoot, en na 3 games was het gebeurd.
Peter, net hersteld van zijn rugblessure, had het zoals heel vaak heel moeilijk tegen Dominique, maar Peter bood toch goed weerstand.

Jammer dat het dubbel (Marcel/ Dominique tegen Harry/Joop) verloren ging in vier games, want ETAC was zeker niet kansloos. We winnen nog steeds te weinig dubbels!

De wedstrijd tussen de broers Van Osch was er één van een hoog amusementsgehalte. Joop kwam met 2-0 achter maar wist toch door goed aanvalsspel tot 2-2 te komen. De vijfde game kon Joop zijn goede spel niet meer continueren, helaas.
Peter haalde het tweede puntje binnen tegen Marcel door overtuigend in 3 games te winnen.
De 3 wedstrijden daarna verloren wij ieder vrij kansloos zonder maar één game te winnen.
Toen stond het al 7-2 voor Velp.

Harry moest de laatste wedstrijd alle zeilen bijzetten om ook tegen Marcel te winnen. En dat deed hij met heel goed verdedigend spel en met een snelle aanval op de juiste momenten. Spannend was het zeker, zeker gezien de vierde game die Harry met 15-17 (!!) over de streep trok.

Het was een gezellige avond met sportieve en aardige tegenstanders. We hebben nog wat gedronken en geklets en om ongeveer 00:30 vertrokken we weer huiswaarts.
Met deze 3 punten waren we toch wel tevreden! Volgende week tegen Hobbit 1 thuis met Alan, Joop en Peter.