team 1 abtfJoop, Lotte en Harry hadden deze keer het "geluk" tegen Felix-lange-noppen-Peters te mogen spelen. Maar ook tegen zijn teamgenoten John Barten en John van de Heuvel. Hopelijk drie, misschien vier punten halen was de verwachting.

Joop won de eerste party van de avond tegen John, zoals ook Harry en Lotte de winst tegen hem wisten te behalen.

De verrassing van de avond was Harry: hij wist met een stugge en bij tijd en wijle fabelachtige verdediging, John tot meer fouten te verleiden dan dat Harry zelf ze maakte. Harry had er wel vijf games voor nodig, maar, voor de kijkers was dat wel leuk: spannend tot het einde!

Niet onvermeld mag blijven, dat Lotte ook een geweldige partij speelde tegen John! Met, als het even kon, mooie lange spinballen (tip van Joop) na verlies in de eerste 2 games, dwong zij John tot het maken van fouten, met zijn returns op haar gespin! 11-2 zelfs voor Lotte in de vierde game! "Dat kan zo niet", moet John gedacht hebben en in de vijfde game maakte John het koelbloedig af. Helaas voor Lotte stal hij wel een punt, door een netbal te claimen, die niemand had gezien. Zelfs de scheidsrechter niet, die het punt al voor Lotte wilde tellen. Maar....hij ging mee met zijn teamgenoot! Nieuwe regel: de scheidsrechter heeft geen gelijk als een speler het niet met hem eens is? Het was het breekpunt voor Lotte in game vijf. Jammer, jammer.

De partijen tegen Felix zijn het vermelden nauwelijks waard. Vakkundig brak hij het spel af, met zijn lange noppen, waarmee hij bijzonder goed uit de voeten kan! Wij missen helaas de benodigde techniek om die dwarrelballen af te maken.

Het dubbel van Harry en Joop ging helaas verloren, ook omdat Felix en John elkaar bijzonder goed aanvullen en John nu wel zijn befaamde klappen kon uitdelen.

Maar niet getreurd; wij waren tevreden met 4 punten en zijn daarmee goed op weg, om handhaving in de eerste klas  te realiseren.