team2Afgelopen vrijdag verliep de eerste ontmoeting tegen Tik Hard niet, zoals we gehoopt hadden. Na twee wedstrijden, met een 2-0 op het scorebord, zag er hoopvol uit.

Piet had alle moeite met zijn naamgenoot, maar won wel in 5 games.
John D had iets minder moeite met Margot (uit Elst) en tekende 2-0.
Walewein had geen kans tegen Emiel, die ook wel in topvorm was en die avond 2 partijen wist te winnen.

Het dubbel Walewein/ Piet was ook geen succes en al snel stonden we met 2-4 achter.

Walewein en Piet zorgden nog voor 2 punten voor ons en daarmee kwam de uitslag op 4-6 voor Tik Hard.

Met 3 punten voorsprong op Tik Hard en 9 punten op Treffers zie ik nog wel licht aan het eind van de tunnel voor klassebehoud.
Heel gezellige avond gehad met sympathieke tegenstanders, maar zonder bruin fruit.
Kinderen en kleinkinderen van sommige leden waren ook actief aan het spelen.....dus er is nog hoop voor de toekomst!