team2Ondanks dat het nog maar iets meer dan 2 weken geleden was, was het al tijd voor de return tegen Zevenaar. Op 3 oktober hadden John J, John D en Piet hun best gedaan en kwamen ze met 3 puntjes terug naar Elst, dus tijd voor revanche. Omdat John D β€œweer” πŸ˜‰ op vakantie is, was het aan John J, Piet en Walewein om de revanche aan te gaan. Zevenaar 4 werd nu door Renate, Richard en Edwin vertegenwoordigd.

Walewein speelde de eerste pot tegen Renate en moest zijn meerdere in haar bekennen. Ook zonder alle kant en net ballen zou hij hem niet gewonnen hebben!

Normaliter heeft Piet niet de grootste moeit met noppenspelers, maar de kracht waarmee Richard keer op keer wist te meppen met zijn noppen, was voor Piet te veel.

John had zijn batje op vriendelijk doch dringend verzoek van zijn teamgenoten uit de wilgen gehaald en ging de wedstrijd aan tegen Edwin. Verloor John hem in Zevenaar nog in 3-en, dit maal kreeg hij vleugels en speelde een topwedstrijd. Met geduldig en aanvallend spel wist hij de winst te pakken.

Ook in het dubbel met Piet liet hij hetzelfde goede spel zien en ondanks dat Renate en Richard in de games steeds meer punten wisten te vergaren, was de 13-11 in de derde game voldoende voor Piet en John.

Tussenstand 2-2; niet gek, maar we zijn er nog niet.

Toen was het de beurt aan Piet voor zijn revanche op Renate. De eerste game was zoals in Zevenaar en wist Renate haar spel te spelen. Maar met goede raad op zak ging Piet de strijd weer aan en wist hij het tij te keren. Spannend bleef het wel, zeker toen bij een stand van 10-10 het telbord er mee stopte door een lege Powerbank. Hardop tellend eindigde het spel bij 17-15 in het voordeel voor Piet.

Edwin was in de partij met John zijn geloof al een beetje verloren en dat werd niet beter in de partij tegen Walewein. Walewein wist in 3-en de winst te pakken.
Nu mocht John kijken of hij om weet te gaan met de korte noppen van Richard en glunderend van geluk dat hij zijn batje niet definitief in de wilgen had gehangen, kwam hij van de baan met het punt op zak.

Dus stond het ineens 5-2 in het voordeel voor ETAC. Verliezen kon niet meer, maar elk punt is meer dan welkom.

In de laatste speelronde wist Piet net als in Zevenaar in 4-en te winnen van Edwin en was Edwins deceptie compleet.
Ondanks de bloedvorm waar John in verkeerde wist Renate er toch wel raad mee. zij speelde zeer vast en maakte de minste fouten. Puntje voor Zevenaar.
Wat zou het worden 6-4 of 7-3? Walewein maakte het spannend door pas in de vijfde game met 11-9 definitief af te rekenen met de noppen van Richard.

En daar was er de revanche: 7-3.

De avond stond in het teken van net- en kantballen aan weerszijde. Deze werden onder het genot van een biertje en wat bruinfruit nog eens nabesproken.

Het was een gezellige en sportieve avond met Renate, Edwin en Richard.