team2Op vrijdag 11 oktober was het aan John J, Piet en Walewein om voor de eerste maal tegen (koploper) Herpen 3 te spelen. Berry, Henk en Peter namen de honneurs namens Herpen waar.

Piet en Berry mocht het spits afbijten; Piet wist deze set redelijk eenvoudig in winst om te zetten.
Daarna was het de beurt aan Walewein om tegenstand tegen Henk te bieden, maar ondanks het extra support van zijn collega Kees ging hij helaas onderuit en won Walewein de pot. 
Als laatste melde John J zich voor zijn partij tegen Peter en in 4 sets was het punt binnen. Tussen de potten werd er driftig gecoached en omdat je je door het spel van twee tafels een weg moet banen naar de laatste, nam dat soms veel tijd in beslag. Waar is het digitale telbord als je hem nodig hebt 😊

Piet en Walewein hadden woensdag nog geoefend op het dubbelspel, dus zij gingen het proberen tegen Henk en Berry. Zij wisten goed bij te blijven, maar kregen niet de controle die nodig was voor de winst.

In de tweede ronde wist alleen John zijn pot te winnen en was de tussenstand 4-3.

In de laatste speelronde mocht John J als eerste tegen Henk, maar op het spel van Henk had John helemaal geen vat en verloor. Ondanks de twee gewonnen partijen had John nu het gevoel zijn badje aan de wilgen te moeten hangen.
Piet speelde een spannende wedstrijd tegen Peter en trok in de laatste beslissende 5de game met 10-12 net aan het langste end.
Als laatste speelde Berry tegen Walewein, maar ook deze partij ging helaas verloren en daarmee werd de eindstand  6-4.

Op de eerste tafel werden nog de laatste spannende partijen gespeeld in de promotie hoofdklasse, dus onder het genot van een biertje werden we getrakteerd op mooi tafeltennis.