Onze derde wedstrijd van dit seizoen was uit naar Zevenaar. Piet, John Derksen, John Jenniskens en mental coach Safa Faezi gingen op pad naar deze tegenstander. Na een hartelijk welkom en de complimenten voor onze nieuwe trainingspakken kon de wedstrijd beginnen. Mark, Renate en Edwin speelden namens Zevenaar.

Na een goede overwinning van Piet op Mark begonnen we met een goed gevoel. Helaas bleef dat goede gevoel niet lang. We wisten niet te winnen van de sterk spelende tegenstanders. Pas in de negende wedstrijd was er weer een winstpuntje voor ons, Piet versloeg Erwin.

De laatste wedstrijd was een spannende wedstrijd tussen John Derksen en Mark. Pas in de vijfde game werd er een verschil gemaakt en kon John de wedstrijd naar zich toe trekken. Eindstand is dus 7 – 3 geworden.

Na de wedstrijd hebben we nog gezellig nagekaart onder genot van bruin fruit met diverse sauzen.
Ook de toekomstige tegenstanders werden besproken, waar Tik ‘m Hard iedere keer weer terug kwam. Er werd weer schunnig gesproken, zonder een verkeerd woord, en iedereen had er een voorstelling bij.

De volgende wedstrijd is weer uit, nu naar Herpen. Kijken of we dan wat meer punten kunnen pakken.