JohnJ, Walewein, JohnD en Piet gingen naar het altijd gezellige Treffers in Arnhem-Z. team2
Piet ging mee om te dubbelen en te steunen waar nodig was, en dat was dus vaak.
Helaas gingen we niet in ons nieuwe trainingspak, maar er is ons beloofd dat we vanaf volgende week er pico bello bij gaan lopen.
Giovanni, Yoran en Dick zijn onze tegenstanders, klinkt een beetje als multi-culti. Niet raar, zoiets hadden wij vroeger ook.
Al heel snel stonden wij met 3-0 achter. Het dubbel Piet/JohnD en daarna de winst van Walewein trokken dat een beetje recht en stond er 3-2 op het scorebord.
Over scorebord gesproken, wel een beetje onhandig tellen zo met de hand hoewel……. we hebben dat decennia lang zo gedaan. Ons digitale Score-Board dat verbonden is met de TTapp is toch wel reuze handig.
Het was een spannende wedstrijd die in het voordeel van Treffers eindigde.
Hoewel Treffers met de winst van 6-4 aan de haal ging was het verschil zeer gering.
Welgeteld heeft deze wedstrijd 45 games geduurd. Treffers won er 23 en Etac won er 22. Dus 1 meer gewonnen game heeft de Treffers 6 punten opgeleverd, hoe close kan het zijn.
Gastheer André, van team1, heeft een teamsnack voor ons uit de air-fryer gemaakt en die was beslist niet verkeerd. Na afloop heeft Walewein nog even tegen Jos (hij die gaat verhuizen naar Portugal) gespeeld. Jos won wel maar toch niet zo gemakkelijk als hij gedacht had.
Volgende week naar Zevenaar, toevallig speelt ook ons eerste team daar.
Gaan we in vol ornaat, in onze nieuwe outfit?
Groet John Derksen