Alweer de 3e wedstrijd van het najaarsseizoen 2019.team 1 abtf
Harry, Peter en Marcin (ingevallen voor de zieke Lotte) moesten het opnemen tegen Richard vd Enk, Jos Bierman en Wilfred Leeman. Joop was met vakantie in Marseille en Alan was oppas-opa!

Het was tevens de 3e wedstrijd die we weer met 6-4 hebben verloren. De kans zat er echt in om een 5-5 te scoren.
Hoe was het verloop?
Peter speelde zijn eerste wedstrijd tegen Richard. En dat werd een grote verassing! Peter had nog nooit van Richard gewonnen, maar die avond was het dan eindelijk zover. Na 4 sets was Peter dolgelukkig met de overwinning!
Harry won vervolgens vrij gemakkelijk van Wilfred. We stonden dus al met 0-2 voor!
Marcin viel voor de tweede keer in in ons team, en hoewel hij best goed speelde, mist hij toch het wedstrijdgevoel van de ABTF. Jos Bierman, zijn tegenstander, is nu eenmaal een geslepen slimme speler!

Het dubbel vervolgens wil maar niet vlotten, dat zijn vaak kostbare puntjes. Harry en Peter kwamen tekort tegen Jos en Richard.

Peter boekte zijn tweede zege tegen Wilfred. Maar makkelijk ging het zeker niet, want in de eerste set stond hij met 8-1 achter, maar wist toch nipt te winnen met 11-13!
Marcin had geen kans tegen de sterker wordende Richard. Het werd 3-3.
Harry speelde vervolgens heel sterk tegen Jos. In 3 sets werd hij van tafel geveegd! Verloor Harry nog verleden jaar, nu had hij zijn revanche binnen!

Wilfred won zijn enige wedstrijd tegen Marcin. Omdat Marcin een druk bezet leven heeft, nam hij daarna afscheid (volgens afspraak) en ging naar huis.
De laatste 2 wedstrijden waren van een hoog spanningsniveau!
Peter wilde zijn revanche tegen Jos, want hij had vorig seizoen verloren, en dat zat hem niet lekker. Echter, weer lukte het net niet. Pas in de 5e set moest hij buigen met 14-12 in het voordeel van Jos. Jammer!
Harry maakte het ook spannend tegen Richard. Met goed verdedigend spel maakte hij het Richard zeer moeilijk. Met 2-2 moest de laatste set gespeeld worden. Helaas voor Harry lukte alles voor Richard met goed aanvallend spel.

Volgende week tegen NOM 1, de kampioen van vorig seizoen. Dat zal een zware dobber worden. Maar wie weet, kunnen we verassen met weer 4 punten. Of toch 5......?