De eerste wedstrijd van de najaarscompetitie 2019 is weer een feit. team2
Tegen Westa 2 waren John Jenniskens, John Derksen en Piet Roeven de uitverkorenen die deze wedstrijd mochten beginnen. Walewein was ook vertegenwoordigd in het dubbel met John J.

De eerste set verliep goed voor Piet en won zijn eerste partij tegen Charl wel nipt. In het begin aan een 2-0 achterstand ontsnapt maar toch nog de wedstrijd vrij gemakkelijk naar zich toe getrokken.
John D begon nog een beetje twijfelachtig aan zijn eerste partij van moet ik mijn backhand smash maar weer inschakelen en de noppen als verdedigend wapen inzetten. In ieder geval werkte deze strategie niet tegen Maarten, maar hij had wel last van Johns hoge topspinballen.
John J begon zijn eerste partij tegen Roel en had geen goede kijk op zijn noppen maar verloor niet kansloos. Tegen Maarten was het ook een verliespartij, maar hij maakte het weer goed door zijn 3e wedstrijd tegen Charl te winnen met overtuigende cijfers.Alleen omdat Piet zei dat hij beter was dan de tegenstander (waarom moeilijk coachen).

Voor John D was het wel een beetje vrijdag de 13e, was niet echt in vorm en verloor zijn resterende partijen. Ook het dubbel van John J en Walewein werd helaas verloren tegen het sterke koppel Maarten en Charl.
Piet won nog een partij tegen Roel met zijn noppen maar dat kon Piet niks schelen. NBVN (niet bang voor noppen)

De laatste wedstrijd was Piet tegen Maarten, en dat was een zeer spannende partij. Helaas door Piet verloren die met 10-6 voorstond in de 5e game. Mag niet gebeuren, maar ja zullen we de zenuwen de schuld maar geven.

Eindstand 3-7. Westa 2 doet altijd wel mee voor het kampioenschap, dus hopen we dat we de sterkste tegenstander gehad hebben. Erg gezellige vrijdagavond (de nieuwe woensdagavond) die erg goed bezocht werd door de leden en een leuke afsluiting kende door wat bitterballen bij de buren te bestellen en een frikandel voor Safa.

Eerstvolgende wedstrijd is 27-9 hier om de hoek bij de Treffers 3. Eerst even lekker met vakantie.
Greetings The Gardener.