team 1 abtfDe laatste wedstrijd alweer van seizoen 2018-2019. Wij moeten nog 1 punt bij elkaar slaan om een degradatie met zekerheid te kunnen afwenden. En dat zal niet eenvoudig zijn tegen Huissen Zand 2 met Felix Peters, Johan van de Heuvel en Gerard Zeegers.
Maar......

Hoewel zij met drie spelers kwamen opdagen bleek Gerard toch niet fit genoeg om te kunnen spelen. Dus dat betekende: drie punten voor ETAC en dus NIET gedegradeerd! Proficiat voor ETAC 1!

Over de wel te spelen wedstrijden wil ik niet teveel woorden vuilmaken. Felix speelt met een veel te moeilijk rubber voor ons, dus daar hebben wij weinig tafeltennisplezier aan beleeft. Tegen Johan was het wel leuk spelen, maar hij is gewoonweg een maatje te groot voor ons. Peter deed het nog erg goed tegen Johan: hij won zelfs nog 2 games! Joop won slechts 1 game tegen Johan. Alan won niets, ook niet in de dubbel met Lotte.

Snel vergeten dus. Het hoefde eigenlijk ook niet meer zo..... Volgend jaar gaan wij proberen om het team iets eerder veilig te slaan.