team 1 abtfTegen het team dat al twee jaar de kampioen was zouden wij al blij zijn geweest met hooguit drie punten. En dat terwijl wij de punten zo hard nodig hadden om degradatie te voorkomen. Het zat ons mee: Adisa Lasisi kwam met twee invallers opdagen, te weten Johan Drissen (snel even ingehuurd van HUTAF) en tweede klas speler Jos Hendriks.

Tegen de huurling wisten wij alle drie wel te winnen. Joop deed dat in 3 games (1-11 in de derde) en Harry en Peter in vijf games, waarbij Peter zelf een 2-0 gameachterstand wist goed te maken! (wat was ie blij) en Harry er een thriller van maakte.

De invaller uit team 3 van Huissen Zand was ook niet mis: Harry kon het net niet redden tegen de zeer vaste en met slim opslagspel spelende Jos (4 games met minimaal verschil); Peter mepte Jos er wel gedecideerd af (6-11, 6-11 en 9-11), maar Joop moest weer alle batjes bijzetten om in vier games te winnen.

Adasa Lasisi;: wie kent hem niet. Als je hem niet ziet, dan hoor je hem wel! Joop verspilde er geen energie aan in zijn openings-wedstrijd; die was vlug klaar. Tegen hem zijn wij toch kansloos, was onze mening. Maar.....dat pakte anders uit. Harry en Peter verloren maar nipt van Adisa in vijf games! Met geraffineerd schuifspel naar zijn backhand wisten zij hem tot wanhoop te drijven. Tegen Peter werd hij zelfs muisstil na de vierde game en mocht het enthousiaste publiek alleen nog maar fluisteren van hem. Want lawaai....daar kan meneer niet tegen! Hij is zelf ook altijd de rust zelve, nietwaar?

Wat zeker ook niet onvermeld mag blijven is het feit dat wij (J&P) weer eens een dubbel wonnen. In vier games, na verlies in de tweede met 11-3!

Zes punter erbij dus. Zou dat genoeg zijn om nog net in de eerste klasse te mogen blijven? Volgende week de laatste wedstrijd tegen Huissen Zand 2. Dat wordt namelijk erg moeilijk. Zij zijn nu de kampioenkandidaat en zullen in de sterkste opstelling komen, zo verzekerden zij op deze avond, waarop zij aan het trainen waren.