Woensdag speelden we een vreemde wedstrijd, we speelden thuis maar waren toch uit.team2
Door omstandigheden hebben we van locatie en speelavond met TCB geruild, omdat zij vrijdag niet konden.

En het was de vuurdoop van ons nieuwe digitale scorebord: Dat werkte de hele avond prima,
en het ziet er goed uit. Ook leuk dat de tussenstand en de naam van de spelers in beeld komen, voordat de wedstrijd begint.

Walewein, Piet en JohnJ bonden de strijd aan met Vincent, Michel en Luuk.
Piet heeft de laatste tijd al veel punten verzameld, en deze keer wist hij er weer twee te winnen. Ook JohnJ speelde goed, en wist er ook twee te winnen.
Voor beiden was het spel van Vincent met noppen toch te lastig, en van hem verloren ze allebei.
Walewein was de eerste wedstrijden niet in vorm. Maar gelukkig wist hij zicht te herpakken, en zijn laatste wedstrijd tegen Luuk te winnen.
En zo werd de eindscore van 5-5 op ons nieuwe scorebord weergegeven.

Na het spelen was het nog even gezellig nakaarten, en wij gingen tevreden naar huis, de vorige keer hadden we immers met 2-8 verloren.