John D, Walewein en Piet gaan het opnemen tegen Esther, Rob en Peter. team2
De thuis wedstrijd was met 5-5 onbeslist en dat moest nu verbeterd zien te worden.

John D kwam tegen Rob goed uit de startblokken, won de eerste 2 games vol overtuiging, maar wist uiteindelijk toch niet te winnen. Piet won in 3 games van Esther, hoewel hij in de 3e game daar 18 punten voor nodig had! Walewein had geen vat op de lange noppen van Peter en daar worden wij niet vrolijk van, ook John D kwam er bij hem niet aan te pas.

Het dubbel Piet-JohnD is een goede combinatie, John plaatst met zijn korte noppen de bal waar hij maar wil, kort lang links rechts en Piet weet daar vervolgens met zijn FH smash wel raad mee, kassa!
Na het dubbel speelt Piet tegen Rob, in 4 games is de buit binnen.
Vervolgens speelt Walewein tegen Esther. Beide spelen aanvallend wat vele mooie rally’s oplevert. Walewein wint en de tussen stand is 3-4 voor ons. Piet heeft weinig last van de noppen van Peter en drijft hem tot wanhoop. Peter, die pas 2 verliespunten heeft, verliest wederom van Piet. John D is de motivatie kwijt, speelt mooi maar weet niet te winnen. Om 00:30 is de strijd gestreden en nemen wij 5 punten mee naar huis.
Man of the match: Piet, 3 enkels en 1 dubbel, super!. Walewein 1 en bijna 1, John nul plus dubbel.

Groeten John D