team 1 abtfDit was de wedstrijd van het minst presterende team tegen het best presterende team. Wij behoren helaas tot de eerst genoemde. De uitslag verraadt dat ook al.

Wat de uitslag niet laat zien, is dat Alan deze avond zeer goed speelde. Hij zorgde voor het ene puntje voor ETAC door te winnen van Rob Welman, die hij daarmee en passant van de 100% totaalscore afhielp. Zeer knap van Alan!Tegen Jan Meeuwsen kwam hij ook goed voor de dag: verlies in game vier met 11-13. Tegen Adisa Lasisi ging het nog beter: 10-12 in de vijfde game, waarbij er zeker winstkansen waren!

Ook Harry speelde niet onverdienstelijk tegen dit topteam. Tegen Adisa en Jan had hij weliswaar niet zo veel in te brengen, maar tegen Rob verloor hij op zijn nipts: 10 -12 in de vijfde game!

Voor Joop was deze avond een mindere. Hij had tegen alle drie de opponenten niet veel in te brengen. Alleen tegen Jan en Rob wist hij één game te winnen. Hij bleek te veel moeite te hebben met de opslag van de tegenstanders, en verloor daardoor eigenlijk zijn partijen.

Het dubbel had ETAC eigenlijk wel moeten winnen. Harry en Joop stonden zowel in de tweede als in de derde game eigenlijk voldoende voor om het af te maken. Maar....vanavond was onze avond niet. Toch nog net verloren met 10-12. Maar een lichtpuntje: Het dubbel liep weer eens lekker. Er was echter ook een opvallend detail: Bij een smash van Harry, hield Joop die tegen, nog voordat de bal ook maar aan de overkant kon geraken! Het zag er zo hilarisch uit, dat het publiek spontaan in de lach schoot.

Een gezellige afdronk was er niet bij; daar doet Huissen Zand 1 niet aan. Het is bij hen zo: punten pakken en wegwezen!

2019 03 06 etac huissen1