Onze eerste wedstrijd na promotie in de 1e klasse. En eindelijk de puntentelling tot de 11 punten!team 1 abtf
Het zou pittig worden voor Lotte, Harry en Peter.

Harry was chauffeur en precies om 19.30 uur kwamen we aan in de speelzaal van Huissen Zand.
We werden vriendelijk welkom geheten met koffie en thee (en een koekje).
Peter begon de eerste wedstrijd tegen John Barten en hij had het moeilijk tegen de goed slaande John.
Hij verloor echter nipt in 5 sets. Helaas merkte hij na afloop dat hij per ongeluk met het batje van Lotte had gespeeld!
Maar dat mocht geen excuus zijn, want hij merkte het niet echt.

Harry moest vervolgens tegen Felix Peters en moest strijden voor zijn leven, want dat rubber van Felix is zijn aartsvijand. Toch deed Harry het verdienstelijk, maar moest uiteindelijk toch buigen.

Lotte tegen Johan van de Heuvel was een wedstrijd die Lotte had kunnen winnen, maar Johan was met zijn aanvalsspel beter. Lotte retourneerde verschillende aanvalsslagen prachtig, maar Johan wist toch weer beter terug te slaan.
We kwamen met 5-0 achter en daarna zorgde Lotte voor een verrassing!
John werd overtuigend verslaan in 3 sets. Lotte dolblij en wij waren trots op haar. Geweldig!

Felix wilde revanche tegen Peter, omdat hij verloren had op het Hutaf-toernooi. Felix was dus erg gebrand op een overwinning. Nou, dat lukte heel goed. Peter had geen antwoord op het geconcentreerde spel van Felix. In 3 sets moest Peter diep buigen.

De laatste wedstrijd zorgde ook voor een opkikkertje. Harry versloeg John heel makkelijk, omdat Harry zich niet liet verleiden tot aanvalsspel. Hij schoof, schoof en schoof de bal steeds vlak achter het net en John kon dat niet goed beantwoorden. En zijn back-hand aanval lukte goed, wanneer hij de kans kreeg.
Het dubbel Lotte en Peter ging niet goed, want John en Felix waren zeer goed op elkaar ingespeeld.

Kortom, een minder goed begin in de 1e klasse, maar achteraf hadden we wel lekkere partijen gespeeld en de tegenstanders waren goede, sympathieke kerels.