team 1 abtfMet nog 2 wedstrijden te gaan en 9 punten voorsprong op concurrent Velp 2 moeten we nog even goed ons
best doen, om het kampioenschap in de 2e klasse ABTF te bewerkstelligen.

Dinsdagavond 4 december was die taak weggelegd voor Harry Roelofs, Joop van Osch en Peter de Kort. We speelden de uitwedstrijd tegen Dominique Leeman, Nico Heutinck en Gerard van Rooyen.
De Hobbit speelde inspiratieloos, hoewel Nico er nog wel wat van wilde maken. Zowel Gerard als Dominique kunnen prima tafeltennissen, maar de echte wil om te willen winnen ontbrak. Aan het einde van de avond was Gerard trouwens opeens weg zonder afscheid genomen te hebben en Dominique verdween ook van het toneel, terwijl Nico nog stond te tafeltennissen tegen Peter. Jammer!

Over de wedstrijden zelf kan ik kort zijn: wij speelden onze partijen erg goed omdat we ruim wilden winnen. Onze goede vorm van dit seizoen en de overtuiging waren duidelijk aanwezig. Het moet nu heel raar lopen, willen we het kampioenschap nog ontlopen!
Velp moet nog spelen tegen de APNSA en die zullen ze zeker ook ruim winnen. Maar of zij de 10-0 halen is nog maar de vraag.

Ons team moet op 12 december nog een inhaalwedstrijd spelen tegen Trefzeker 1 (voorheen PTT 1), terwijl Velp het nog moet opnemen tegen het sterke team van de NOM.
Na het zeer goede resultaat tegen de Hobbit, gaan we ervan uit dat de 1e klasse ABTF binnen handbereik is!