team2Omdat John D op vakantie was, Safa moest invallen in het eerste team en Walewein aan een vrouw met glinsterende ogen, mooie vochtige lippen en een mooi heet lijf gezeten had en daardoor dus op de bank lag met griep, moesten John J en Piet met z'n tweeën aantreden tegen het zesde van TT Nijmegen.

Berry de tegenstander had ook aan die vrouw gezeten maar was wel aanwezig anders waren we wel heel vroeg klaar. Vergezeld met zijn teamgenoten Marielle en Tim probeerden ze 8 punten mee naar huis te nemen om in de 2e klasse te blijven.
Piet begon zijn eerste wedstrijd tegen Tim en ging er met 3 games vanaf door veel fouten en mopperen op zichzelf. Advies van Tim aan Piet was om dat mopperen niet meer te doen.

John zag zijn eerste wedstrijd verloren gaan in 5 games. Rest van de partijen waarbij John erg goed speelde kon hij toch geen vuist maken en verloor de rest van zijn wedstrijden ook.
Het dubbel ging in 4 games verloren dus ook dit is niet het droomdubbel.

Piet had het advies van Tim goed in zijn oren geknoopt en won van de zieke Berry en de leuke Marielle. Eind uitslag 2-8 dus klassenbehoud voor Nijmegen, maar onvermijdelijke degradatie van ons team naar de 3e klasse.
Volgend seizoen maar weer kampioen worden met of zonder Safa, die overigens een wedstrijd won bij het eerste en de heren in de eerste klasse blijven. Goede prestatie ondanks de blessure van Frank.

Maar het was een erg gezellige avond met sympathieke tegenstanders die zo blij waren met de 8 punten, dat ze hielpen met de tafels opruimen. Onder het genot van een paar biertjes en Radlers waren we het met de tegenstanders eens dat het wel een leuke competitieronde was.

Greetings the Butcher.