Gisteravond 27 november moesten we het opnemen tegen Henk, Harm en Antonio van de NOM 2.team 1 abtf
Gelukkig was Joop van de partij, maar hij was nog helemaal niet hersteld van zijn bronchitis.

Hoewel hij doodmoe was en na elke partij naar adem moest happen, heeft hij het toch voor elkaar gekregen alle drie de partijen te winnen. Het gaat dus de goede kant op, omdat we nog 2 wedstrijden moeten spelen voor het kampioenschap; tegen Hobbit 2 en Trefzeker 1. Alleen in zijn eerste partij tegen Antonio moest hij nog zijn kortademigheid overwinnen, want die werd in 3 sets beslist.

Lotte als onze invaller kon ook gelukkig spelen (zowel Alan als Harry waren verhinderd) en speelde 2 fantastische partijen tegen Harm en Henk. Vooral tegen de taaie Harm moest Lotte keihard werken en na 3 sets kon zij juichen.
Tegen Antonio wat later op de avond, was de pijp leeg bij Lotte, ze was moe en op dat dode rubber van Antonio had ze geen vat.

Peter bevestigde zijn goede vorm door alle drie de tegenstanders te verslaan, maar oooh, wat had hij het moeilijk tegen Harm. Tegen Henk en Antonio ondervond hij geen problemen.

Het dubbel Lotte/Peter functioneerde goed en met 14-21 en 12-21 was de partij zo geklaard.
We staan er momenteel zeer goed voor, maar we krijgen nog 2 pittige tegenstanders, die het ons zeker nog moeilijk willen maken.