Vrijdag 23 november stond de kraker ETAC 2 – Shot 3 op het programma. team2
Uit bij Shot waren de resultaten niet om over naar huis te schrijven, maar resultaten uit het verleden bieden
gelukkig geen garantie voor de toekomst.

Shot had er ook zin in want ze waren net als John D en John J al om 19:30 aanwezig met en wel met 4 man.
Even lekker in spelen, koffie drinken en dan kan de avond beginnen. Ons voorstel om 5:5 op te schrijven werd resoluut van de hand gewezen en onderhandeling was niet mogelijk. Dan moesten we toch maar laten zien wat we waard zijn.
John D mocht het spits afbijten tegen Mick. John deed zijn best en was zeer gedreven om deze avond ergens een puntje te pakken, maar dat was niet tegen Mick, want tegen de topspin van Mick waren de nopjes van John niet tegen bestand. Kranig geweerd, maar met 3× 9-11 was Mick te sterk.
De buurt was aan John J tegen Sytse. John had de wedstrijd bij Shot niet meegespeeld, dus hoopten wij dat hij de verrassing van de avond zou worden. Helaas liet Sytse zich niet verrassen en wist hij telkens op tijd de games naar zijn hand te zetten.
Tijdens deze wedstrijd was Piet op tijd binnen gekomen, moe van al het werk die dag even snel ingespeeld tegen Walewein, mocht hij aantreden tegen Eloy. Telkens wist Piet voor te komen, maar Eloy wist elke game bij de 8 punten van Piet de wedstrijd om te keren en de overige punten allemaal in de wacht te slepen.
Tijd voor het Koningsdubbel, we speelden goed en het ging gelijk op. De eerste game ging met 9-11 naar Shot, maar de tweede ging knap naar ETAC, de derde ging met veel moeite naar Shot en ook de vierde ging maar net naar Shot. Analyse achteraf, Shot speelde snel en we konden goed weerstand bieden tegen de harde klappen van Mick, maar helaas konden we het niet naar winst omzetten.
De tweede ronde werden alle potten in drieën gewonnen door Shot en daarmee was de tussenstand 0-7.
Alle andere partijen werden ook op de app bijgehouden en werden ook nauwlettend in de gaten gehouden wat de resultaten waren van Rhenus tegen TT Nijmegen. Want als TT Nijmegen 3 punten zou halen en Shot bij ons 10 dan zouden ze 1 puntje voor staan op Rhenus. Spannend dus!!!
John mocht zijn derde partij tegen Eloy spelen. De eerste twee games kon John niet echt punten maken, maar zoveel mogelijk terug brengen en eigenlijk wachten op een fout van Eloy. Helaas maakte hij er niet genoeg voor John, maar in derde game ging er iets mis bij Eloy en ging hij met 11-1 ten onder. Tijd voor de uitgebreide coaching van hun vierde man Jeroen. Gedreven als ze waren kon Eloy er even niet tegen dat er aan de kant gesproken werd. Hij had zijn spel weer terug gevonden en wist de vierde game toch redelijk ruim te winnen.
Tijdens de laatste van Piet wist hij helaas niet meer dan 1 game in de wacht te slepen en stond het 0-9. TT Nijmegen had op dat moment 2 punten en Shot hoopte op nog een derde, zeker als Sytse de laatste tegen John D ook zou winnen. John deed nog steeds zijn uiterste best, maar het mocht niet baten en ging er in 3 af.
Eind resultaat, we hadden een nieuw (twijfelachtig) record te pakken, voor de vierde maal 0 punten.
Rhenus wist toch ook de laatste partijen te winnen en ze speelde 2-8. Hiermee staan Shot en Rhenus met 61 punten gelijk. Onder het genot van een paar biertjes waren we het unaniem eens dat Shot het verdient om kampioen te worden en niet Rhenus met de oude ballen.