Soms moet je ver reizen en deze keer was het zover, op naar Lichtenvoorde. team2Litac heeft net als wij een 5 mans team dus keuze genoeg. Piet is deze keer onze chauffeur en met z’n vieren gaan we de strijd aan tegen Litac.

John Jenniskens begint en verliest nipt in de 4e set van Colin. Tegen Anne Wouda gaan de punten om en om maar in de 4e game komt Anne op stoom en is het snel gebeurd. John’s 3e wedstrijd is tegen Erik Schurink, de eerste 2 games gaan gelijk op maar in de 3e game is John kansloos, helaas.
Piet komt in de 3e game tegen Eric sterk terug maar weet dat in de 4e game niet voort te zetten. Tegen Collin start Piet slecht maar in de 2e game weet Piet van 9-3 terug te komen naar 9-9. Dit was helaas niet genoeg voor de winst en de 3e game daarna loopt niet lekker en over is de wedstrijd. Tegen Anne was Piet het vertrouwen in zichzelf kwijt en binnen no time was de set voorbij.
John Derksen speelde thuis tegen allen een geweldige wedstrijd, won er zelfs 2, maar moest hier capituleren. De gedrevenheid van Litac was hem teveel en zowel tegen Anne, Collin en Eric was hij kansloos, jammer.

Walewein kwam speciaal mee voor het dubbel en de eerste 2 games ging hij samen met John D in 11-4 en 11-6 onderuit. Beiden mannen namen even de tijd om met elkaar de nieuwe tactiek te bespreken en….. dat werkte. De volgende 2 games waren met 8-11 en 9-11 voor Etac. Jammer van de 5e game, Litac trok na 8-8 met 11-8 aan het langste end.
Uitslag Litac – Etac : 10-0

Naast ons speelde TVO 1 en ook daar was het kommer kwel, ook zij werden met 10-0 naar huis gestuurd, een slechte dag dus voor Over-Betuwe, maar…… na een enorme schaal met team-snacks en een tafel vol met bier was de ellende snel vergeten; dat kunnen de jongens wel in de achterhoek!