Ons tweede team heeft sinds het laatste verslag al weer drie wedstrijden gespeeld.team2
Hieronder korte de verslagen van deze wedstrijden, zodat het voor het nageslacht bewaard blijft .....

Etac’80 2 – Hutaf 6
Deze wedstrijd wilden we graag punten pakken, dat was nodig om een beetje bij de blijven in de tussenstand.
We begonnen goed aan de wedstrijd, na twee wedstrijden stonden Safa, JohnD en JohnJ met 2-1 voor.
Voor het dubbel werd het geheime wapen Walewein ingezet en samen met JohnD werd ook het dubbel gewonnen.
Maar daarna werd het moeilijker voor ons, alleen Safa wist nog zijn wedstrijden te winnen. Zo werd de eindstand 5-5, toch weer vijf punten te pakken.
Na de wedstrijd hebben we nog een paas nagekaart, het was erg gezellig in Elst.

Rhenus 1 - Etac’80 2
Omdat we thuis vier punten hadden gepakt tegen Rhenus, gingen we vol goede moed naar het andere Elst toe.
Maar we konden het resultaat van de thuiswedstrijd niet meer evenaren. Alle wedstrijdpunten gingen naar Rhenus toe, dat was een tegenvaller. Voor de tweede keer een 10 – 0 nederlaag.
Na de wedstrijd bleek dat er door Rhenus nog met oude ballen gespeeld werd; misschien dat daar de oorzaak gezocht moet worden. Gelukkig waren de bitterballen niet oud, maar lekker. Dat was dan nog een beetje een meevaller.
Omdat we geen punten gescoord hebben, komen we wel wat achter in de tussenstand.

Hutaf 6 - Etac’80 2
Doordat deze wedstrijd verzet was in het schema, was dit de enige wedstrijd, die deze avond gespeeld werd in het Koelhuus.
Daardoor was er extra veel belangstelling van het publiek deze avond. Het publiek hield de adem in want het was een spannende wedstrijd. Safa, Piet en Walewein wisten lang te voorkomen dat Hutaf zou winnen. Van een 5-1 voorsprong, wisten Safa, Piet en Walewein terug te komen tot 5 –4. De laatste wedstrijd was de wedstrijd van Wiliam tegen Safa. Beiden hadden deze avond nog beiden wedstrijden gewonnen.
De games waren spannend, maar Safa kwam op het einde net iets te kort. Deze avond werd uiteindelijk een overwinning voor Hutaf: 6 – 4. Hierdoor komen wij nog verder achter te liggen in de stand.
Ondanks dat was het na de wedstrijd nog gezellig, net zoals in Elst een paar weken eerder.

Wij hebben nu 19 punten en staan helaas op de laatste plaats.
In de laatste drie wedstrijden moeten we negen punten inhalen op TT Nijmegen. We denken dat dit niet meer gaat lukken.
Dat wil niet zeggen dat we er niet voor strijden. Volgende week hebben we de uitwedstrijd bij Litac. Hopelijk met een verrassende uitslag!