team 1 abtfDit is alweer de tweede 10-0 van het team. Vorige week ook al. Als dat zo door gaat wordt het eerste klas spelen in 2019! Het ruim verslagen team was dit keer APNSA met Jacky Degen, Ton Witjes en Willem Kusters. Maar.... zo makkelijk ging het niet: zij boden goed tegenstand aan de koplopers in de tweede klasse.

Peter, Harry en Joop speelden de enkelpartijen; Lotte en Joop de dubbel. Harry en Joop hadden het bepaald niet makkelijk tegen Willem Kuster, die naar eigen zeggen speelt met een plankie van zes € uit de speelgoedwinkel, waarop een zwart fantasierubber, dat het ons verdraaid lastig maakte. Joop en Harry hadden daarom 3 games nodig om tot winst te komen. Peter daarentegen had het merkwaardig genoeg niet zo moeilijk met dat "dooie' ding van Willem. Hij speelde een geweldige partij.

De overige wedstrijden werden regelmatige overwinningen, hoewel er toch ook wel games bij waren met een "close finish".
Kortom, er moest wel gewerkt worden door ons.

Bij het dubbel van Lotte en Joop lukte de afmakers bij Lotte deze keer minder goed, dus besloot Lotte de bal maar zo goed mogelijk op de tafel te houden, waarbij Joop dan de opdracht had deze af te meppen. Dat lukte wel aardig. Een dikke winst in twee games was het gevolg.

Volgende week geen wedstrijd, maar een training kan nooit kwaad!