team 1 abtfOnze eerste maximale overwinning deze competitie. Maar we speelden tegen een geblesseerde Joop Janssen, een oververmoeide Dominique Leeman en een fysiek wel in order zijnde Nico Heutink. Enigszins geflatteerd dus.

Harry startte deze keer tegen de meest gezonde van de opponenten: Nico. Nico speelt met erg veel backspin in zijn spel, maar....daar lust Harry ook wel pap van! 21-18 en 22-20. Nipte winst dus. Tegen Dominique, de sterkste van het stel, ging het wat moeizamer, maar in de derde game zag Dominique het vaste geschuif van Harry niet meer zetten: 21-6!

Peter had veel meer moeite met Dominique: 21-19, 19-21 en weer 21-19. Peter was er wel op gebrand om te winnen, want een vorige keer verloor hij van Dominique. Tegen Nico maakte Peter het wederom erg spannend: 18 en 20 punten voor Nico.

Ook Joop moest alle tanden er bij zetten tegen Dominique. Joop verloor de tweede game nipt, maar in game drie herpakte hij zich en won toch nog ietwat ruim. Tegen Nico daarentegen had hij het makkelijker dan menig vorige keren. Joop en zijn nieuwe rubbers worden langzaamaan vriendjes.

De partijen van ons tegen Joop Janssen verliepen wat al te makkelijk, omdat Joop wat moeizaam voort bewoog.

Nog vermeldenswaard is, dat het dubbel Harry-Peter uitstekend uit de verf kwam. Zij schilderden een ruime overwinning op het wedstrijdformulier.

Deze wedstrijd was de afsluiting van de eerste helft van de najaarscompetitie en deze overwinning maakt ons de kampioen van deze helft.