Na een paar keer "uit" te hebben gespeeld; nu weer eens in eigen zaal spelen. NOM 2 was onze tegenstander en zij kwamen met de gebroeders Henk en Ton Brouwer, aangevuld met Daan ten Hooven, die tot nu toe 100 % speelde. Maar.....dat zou veranderen.

Met alle respect; maar voor de gebroeders Brouwer waren vooral Joop en Peter veel te sterk. Harry uiteindelijk ook, maar tegen Henk had hij daar toch wel 3 games voor nodig. Zoals Harry het balletje lang op de tafel weet te laten landen, was Henk daar ook wel goed in.
Daan was andere koek; hij had dan ook tot nu toe nog geen wedstrijd verloren. Peter was echter de eerste die zelfs aan 2 games genoeg had om Daan van de 100% af te meppen. Joop verloor de eerste game tegen Daan, maar herstelde zich knap en won game 3 met 21-12! Harry won de eerste game van Daan, maar daarna stelde Daan orde op zaken door de wedstrijd toch nog winnend af te sluiten, en zo het enige punt voor NOM 2 binnen te halen.

Ook het dubbel Harry-Joop was succesvol geweest, wel met de aantekening, dat hoe hoger te gebroeders Brouwer de bal retourneerden, hoe moeilijker deze voor Harry bleken. Maar toch vrij eenvoudig (12 en 16 punten voor de Brouwers) gewonnen.