De vierde wedstrijd van deze competitie was in Nijmegen.team2
Walewein had om voor extra motivatie te zorgen lekkere oude kaas en andere hapjes meegenomen.

De sfeer was dus goed, nu hopen dat we een goed resultaat neer konden zetten.
Dit was erg lastig tegen Berry, Tim en invaller Jeroen.
Het eerste winstpunt was voor Walewein, en het dubbel daarna was zeer spannend.
Zowel in de vierde als de vijfde game hadden Safa en Walewein kans de wedstrijd te winnen, maar het lukte net niet.
Aan het einde van de wedstrijd bleek Walewein de man of the match, met twee gewonnen partijen.
Piet wist een wedstrijd te winnen, en helaas John J bleef op nul steken, hij had zijn debuut in de tweede klasse zich anders voorgesteld.

Ook de lekkere hapjes waren aan het einde van de wedstrijd op, maar in de kantine waren warme snacks.
Het was gezellig nakaarten, en bij de return gaan we proberen ze te verslaan.

Na vier wedstrijden hebben we nu tien punten, we moeten meer punten gaan halen, anders wordt klasse behoud moeilijk.
Hopelijk kunnen we in de laatste wedstrijd van de eerste helft is tegen Hutaf de stijgende lijn inzetten.