team 1 abtfEen wedstrijd met de tegenspelers: Linda Cornelissen, Nico Peters en Tineke Vink-Gerritsen, in de zaal van TIAN. Een vorige keer hadden wij veel wedstrijden tegen hen verloren, dus er waren wat appeltje te schillen. Maar.......

Peter was van de fiets gevallen en had daarbij wat beschadigingen opgelopen; Joop moest op anderhalve been spelen, vanwege een kuitblessure en Alan is een beetje uit vorm. Als dat maar goed gaat, zo. Maar, zoals de titel al verraadt, het ging goed.

Al was de start moeizaam: Peter verloor de eerste game van Linda, maar herstelde zich zich goed en won in 3 games; Joop verloor kansloos van een deze avond zeker wel goed spelende Nico; maar Alan won wel, zoals wel verwacht, van Tineke.

Daarna volgde een dubbelspel van Lind/Nico tegen Alan/Peter. Mede door de fantastische "linkse" van Peter won ETAC deze overtuigend. Dat was een meevaller, toch wel.

Peter weer aan de beurt, tegen Nico in de vijfde wedstrijd van de avond. Het zelfde scenario als tegen Linda: Verlies in de eerste game, daarna soepel twee games winst voor onze 100% man. Alan kreeg geen vat op het sterke backspinspel van Linda en Joop won nu wel zijn wedstrijd. Dat was tegen Tineke en was ook eigenlijk wel ingecalculeerd. Tineke kwam echter goed voor de dag tegen Joop en wist hem zelfs een keer plat op de speelzaal te krijgen! Links van de tafel terwijl de bal in de rechterhoek vloog.

Alan onderstreepte zijn vormcrisis door kansloos van Nico te verliezen. Alhoewel, zoals eerder gememoreerd, Nico goed en gevarieerd speelde deze avond. Peter won ook nummer 3; tegen Tineke en Joop nam het in de laatste partij op tegen Linda. En die bleek taai! In de eerste game verspeelde Joop een 15-20 voorsprong, won de tweede game eenvoudig, maar liet Linda in de derde game -bij wéér een 15-20 voorsprong- toch weer dichtbij komen. Maar met een ferme laatste klap voorkwam Joop een herhaling van game 1.

Deze sportief verlopen avond werd nagepraat in de kantine met een lekker biertje en andere nattigheid. Het zou jammer zijn als zij volgend seizoen niet meer zouden kunnen spelen in de ABTF, omdat de S&O van de PTT ophoudt te bestaan.