De tweede wedstrijd alweer van dit seizoen moest tegen LITAC 3 afgelegd worden. team2
Met Piet op de achtergrond als coach,teller en supporter moesten Walewein, Safa en John D. het doen tegen een redelijk jeugdig team uit Lichtenvoorde.

Eerste wedstrijd van Safa tegen Danny verliep vrij gemakkelijk voor Safa en won zijn eerste wedstrijd van het seizoen.
Walewein kon zijn eerste wedstrijd niet in een overwinning omzetten maar zijn 2e partij was om te smullen. In een zinderende partij tegen Danny werd weliswaar verloren in 5 games maar een groot compliment voor Walewein die na een 2-0 achterstand terugkwam tot 2-2 maar in de laatste game met 8-11 aan het kortste eind trok. Helaas!
Safa kon zijn andere twee wedstrijden niet meer in een overwinning omzetten en bleef op 1 steken.
De man in vorm die avond was toch wel onze John D. die met 2 overwinningen de einduitslag op 3-7 bracht. Het dubbel leverde niets op maar Walewein en Safa blijven wel het ideale dubbel van ons team. Met 3 partijen in 5en en 4 in 4en werd de laatste wedstrijd om 00.30 afgesloten en daarna nog met de Grolschdrinkers uit de Achterhoek een paar lekkere Heineken op. Was erg gezellig voor een vrijdagavond mede door enkele vaste supporters zoals Maartje met de kids.
Volgende week naar Shot met Walewein, Safa en Piet en proberen weer zoveel mogelijk punten mee naar huis te nemen of misschien een overwinning!!!