team 1 abtfEen wedstrijd met als tegenspelers: Willem Kusters, Ton Witjes en Jacky Degen. Zij waren gepromoveerd vanuit de derde klasse en moeten dus goed presteren om in de tweede klasse te mogen blijven spelen. Zoals de uitslag laat zien, is hun dat niet bijster goed gelukt.

Joop beet het spits af tegen Willem, die het Joop knap moeilijk maakte: het werd een 3-gamer omdat Joop de eerste game verloor. Hij kreeg geen vat op Willems zwarte "dode" rubber. Gaandeweg de wedstrijd lukte het Joop steeds beter en de derde game was duidelijk voor Joop. Tegen Ton  en Jacky ging het voor Joop beduidend makkelijker, maar bij de partij tegen Jacky speelde mee, dat Jacky's knieblessure weer opspeelde. Joop sloeg wel al te gemakkelijk langs Jacky's houterig bewegende lijf! Dat kan Jacky normaliter veel beter.

Ook Harry en Peter hadden een 3-gamer nodig tegen de stugge en vast spelende Willem. Harry verloor in de derde game; Peter won deze. Later verklaarde deze Willem doodleuk dat hij al jaren met dit plankje van 4,50 € speelde! Tsja, dat zijn wij ook niet gewend; zo'n plankie!

Zowel Harry als Peter wonnen vrij duidelijk van de stramme Jacky; Peter ook van Ton, maar Harry had tegen de steeds meer in zijn spel komende Ton een 3-gamer nodig. Ton had namelijk sinds mei dit jaar niet meer gespeeld!

Het dubbel werd toch nog een 3-gamer, in het voordeel van Peter en Joop. Het biertje uit de tap smaakte lekker!