team2Team 2 is met de wedstrijd tegen Rhenus 1 ook begonnen aan de competitie. De eerste wedstrijd van het team in de tweede klasse.

De tegenstander bestaat uit ervaren spelers die al jaren in de tweede klasse uitkomen, en Dirk is een oude rot in het tafeltennis vak.
Het werden spannende wedstrijden, en iedereen had kansen.
Ondanks moeilijk spelen tegen lange en korte noppen, ging het vaak gelijk op. Helaas mocht mooi en goed spel niet altijd leiden tot de winst, dat vooral bij het dubbel bleek.
Walewein en Safa speelden toen erg mooi en goed, maar het punt ging naar Rhenus.
Na een achterstand van 1-3 na het dubbel, wisten we het zelfs om te bouwen naar een voorsprong van 4-3. Dit omdat iedereen zijn wedstrijd in de derde ronde knap wist te winnen.
De einduitslag werd 4-6, Piet en Walewein 1 punt, JohnD 2 punten. Zeker geen slecht debuut in de tweede klasse. We vinden dit een goede uitslag, en op naar de volgende wedstrijd tegen Litac.