We hebben het kampioenschap niet gered!team 1 abtf
Spil 1 met Geert van Leeuwen, Henny van Rossum en Frans Hendriks bleken in deze kampioenswedstrijd te sterk.
Van harte gefeliciteerd Spil 1 !!

Als Etac1 ( ditmaal met Harry Roelofs, Alan Cheng en Peter de Kort) met 6-4 hadden gewonnen, hadden ze nog een kansje om kampioen te worden. Maar dan moeten ze in de laatste wedstrijd tegen Huissen Zand 3 nog wel heel ruim winnen!
In de uitwedstrijd tegen de Spil 1 wonnen we nog met 1-9, maar toen deed Geert niet mee en dat scheelt een hele grote slok op een borrel.
Geert van Leeuwen kan straks heel makkelijk mee in de 1e klasse van de ABTF.

We hebben gestreden wat we waard waren en er zaten zeer spannende partijen bij. Zoals bijvoorbeeld Harry en Peter tegen de taaie Henny van Rossum. Tegen Frans wonnen we alledrie vrij gemakkelijk. En tegen Geert verloren Alan, Peter en Harry alle drie, maar voor Harry en Peter was er tenminste nog 1 maal een setwinst.
Het dubbel werd verloren door het koppel Peter en Joop, maar dat kwam ook mede door een dubieuze beslissing van de scheidsrechter. Door de daarop volgende negatieve emotie en teleurstelling was de motivering van Joop en Peter opeens verdwenen en ze sloegen de meeste ballen niet meer goed en zonder overtuiging.

Puntenverdeling was als volgt: Peter 2, Harry 1 en Alan 1.

Volgend jaar dan maar weer hopen op de 1e plaats in de 2e klasse ABTF.