team 1 abtfVoor NOM2 traden deze keer aan: Harm Koudenburg, Daan ten Hooven en Saeed Boulos. Behalve Daan dus 2 andere tegenspelers dan bij de thuiswedstrijd, waar het nog 5-5 werd.

Peter opende tegen Harm, die het Peter niet gemakkelijk maakte. Peters linkshandige forehand in de backhand hoek van Harm bracht hem dan toch in 3 games de overwinning.

Joop vervolgde tegen Daan, waarvan Joop eigenlijk nooit wint. Al hoestend en proestend vatte hij het karwei energiek aan maar in de derde game was de koek toch wel op. Joop wist de 2de game eenvoudig te winnen mede door een tip van Peter, waardoor Daan even de weg kwijt was. Maar in de derde game herstelde Daan zich en wist Joop met mooie strakke passeerslagen te verschalken. "Ik heb niet lekker gespeeld", zei Daan achteraf tot onze verbazing. Het was toch goede overwinning? Joop had wel lekker gespeeld, vond hij.

De inmiddels gearriveerde Harry, begon de avond tegen Saeed. Die Saeed houd wel van schuifrally's, maar .......Harry ook! Een 2 gamer voor Harry, die minder geforceerde fouten produceerde.

Het dubbel Harry-Peter deed het daarna fantastisch tegen het toch best wel sterke koppel Daan-Harm. Vooral in de eerste game waren Daan-Harm niet opgewassen tegen Peters goed lopende diagonaal linkshandig geslagen forehand meppen. Toen dat in de tweede game minder liep, compenseerde Harry dat met heel goed verdedigend spel.

Stonden wij zowaar met 1-3 voor!

Peter verloor daarna van Daan, die een maatje te groot bleek, wat ook het geval was in de partij van Harry tegen Harm. Harm kreeg tegen Harry's trage backspin ballen alle kans om daar dwars doorheen te slaan. Het was overigens een partij met prachtige rally's, waarvoor menig toeschouwer de handjes liet klappen.

De stand was nu weer in evenwicht: 3-3. Echter, de resterende 4 partijen werden allen door ETAC gewonnen! Harry liet niets heel van Daan (5-12 in de eerste game!). Joop had in Harm een tegenspeler die Joops spel "niet kan lezen", zoals hij zei. Peter won zijn partij tegen Saeed in 3 games, waar Joop en Harry er 2 voor nodig hadden.

Een gezellige evaluatie besloot deze sportieve avond.